Табір «Зернятко» 2017 р – до побачення

В останній день табору діти згадували цікаві моменти табірного життя. Малюнок на асфальті «Табір, до побачення!» прозвітував про пережите вихованцями під час перебування у таборі.

Загін «Шалені равлики» відвідали краєзнавчий музей, де мали змогу ознайомитись із архівними документами та фотоматеріалами будівництва Кременчуцької ГЕС та нашого міста. Розглянули різноманітні експонати, почули про їх історію. Вихованців зачарувала виставка робіт місцевих художників та експозиція старовинних побутових речей. Дерев’яні чоботи, солом’яний капелюх та люлька були фаворитами у дітей.

Вихователі провели бесіду «Поведінка під час літніх канікул. Безпечний відпочинок біля водойм, у лісі», наголосивши ще раз про техніку безпеки під час літніх канікул.

Табірна зміна закінчилася, але літо тільки розпочалося. Вдалих канікул всім нам!

/Files/images/zernyatko/фоттто 1.JPG/Files/images/zernyatko/фоттто 2.JPG/Files/images/zernyatko/фоттто 3.JPG/Files/images/zernyatko/фоттто 4.JPG/Files/images/zernyatko/фоттто 5.JPG/Files/images/zernyatko/Фоттто 6.jpg/Files/images/zernyatko/Фоттто 8.jpg/Files/images/zernyatko/Фоттто 9.jpg/Files/images/zernyatko/Фоттто 10.jpg

Адміністрація табору «Зернятко»

Кiлькiсть переглядiв: 416