Семінар директорів м.Світловодська під гаслом: «Нова українська школа – це школа для життя у ХХІ столітті»

Нова українська школа вимагає від кожного педагога високої компетентності, професіоналізму, прогнозованого бачення результатів своєї праці. Школа № 7 з 2017-2018 н.р. ввійшла в 100 шкіл України, долучених до пілотного проекту запровадження ідей Нової української школи в загальноосвітній процес.

Педагогічний колектив СЗШ № 7 мав змогу поділитися родзинками досвіду з цього питання з освітянами під час семінару директорів шкіл міста, який відбувся 23 жовтня 2018 року.

Робота семінару розпочалася з веселих ритмів, подарованих гостям талановитими вихованцями школи. На ранкову зустріч запросили присутніх учителі початкових класів Шевченко Ірина Миколаївна та Марченко Ірина Геннадіївна, які вже другий рік поспіль долучені до ключової реформи в галузі освіти. Також учасникам семінару було запропоновано випробувати себе в ролі вчителя початкових класів, який створює ментальні карти для проведення тематичний тижнів та стати учасником арсеналу ідей щодо роботи з інтелект-картами, інноваціями, неформальним підходом до пошуку інформації. Воркшоп – нон-стоп (ігромоделювання та ігротворення) провела для присутніх директор школи Колесник Анжеліка Леонідівна.

Простір Нової української школи – це творчий простір. Отож, директори шкіл міста мали змогу долучитися до творчого процесу: створення картин за допомогою техніки ебру та виготовлення ролів власноруч.

Проведений семінар сприяв поширенню досвіду роботи педагогічного колективу в руслі запровадження ідей Нової української школи, головною метою якої є створення такого середовища, в якому буде приємно вчитися і навчати, яке дасть високу продуктивність праці кожного учасника навчально-виховного процесу.

Адміністрація СЗШ № 7


Галерея "Семінар директорів 23.10.2018"

Кiлькiсть переглядiв: 358