Круглий стіл «Дистанційне навчання: плюси й мінуси»

Без навчання протягом усього життя в сучасному світі не обійтись, адже будь-яка освічена людина має володіти чималим багажем знань. І пандемія коронавірусної інфекції у світі не повинна обмежувати наших учнів в отриманні знань. У відповідних умовах вирішити цю проблему допомагає дистанційне навчання.

12 листопада 2020 року в спеціалізованій загальноосвітній школі №7 було проведено круглий стіл «Дистанційне навчання: плюси й мінуси» в якому взяли участь адміністрація та учнівський колектив. Важливою метою цього заходу було дізнатися, якою бачать дистанційну освіту учні та вчителі.

Учні школи поділилися своїми думками про плюси й мінуси цього різновиду навчання, а також свої пропозиції та побажання щодо покращення навчання в період "дистанційки".

Підбиваючи підсумки заходу зазначимо, що для навчання "на відстані" потрібно мати сильну мотивацію й самоорганізацію, бо дистанційне навчання – це, передусім, самоосвіта, тобто здатність працювати самостійно.

/Files/images/novini_vihovno_slujbi/dist_navchan_2020/1.jpg /Files/images/novini_vihovno_slujbi/dist_navchan_2020/2.jpg /Files/images/novini_vihovno_slujbi/dist_navchan_2020/3.jpg /Files/images/novini_vihovno_slujbi/dist_navchan_2020/4.jpg

Адміністрація СЗШ№7

Кiлькiсть переглядiв: 224