9 лютого – День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день закликає усіх об'єднатись, щоб зробити Інтернет безпечнішим та кращим місцем для всіх, особливо для дітей та молоді.

В СЗШ№7 було проведена низка заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Класні керівники 1-11 класів провели виховні години «Разом для найкращого Інтернету». На них учні отримали нові знання та збагатили існуючі, щодо безпеки в мережі Інтернет та як уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж.
В фойє школи був розміщений інформаційний стенд, який містив інформацію для учнів, батьків та педагогічного колективу.
Педагог-організатор зі старшими учнями школи презентували повчальну казку для учнів молодшої ланки «Несподіванка в Інтернет-королівстві», яка розповіла про можливості мережі Інтернет, про небезпеки, які можуть чекати там на дітей та правила безпечної поведінки в Інтернеті.
Вчителі інформатики повели тематичні уроки. На яких учні ділилися вмінням правильно використовувати можливості соціальних мереж та віртуального спілкування.
Соціальний педагог та психолог організували відеосалон «Фіксики. Обережно в Інтернеті» та провели бесіди з учнями «Інтернет – користь чи прихована небезпека».
Підводячи підсумок заходів учні зробили висновки: Інтернет є важливим джерелом інформації, проте при цьому не потрібно забувати про ті загрози, які несе в собі глобальна мережа.

Галерея "9 лютого 2021 року - День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) "

Кiлькiсть переглядiв: 240