Фотовиставка учнів 5-11 калсів "Мальовничий Світловодськ"

Ви коли-небудь тримали у своїх долонях подих вітру? А поцілунок сонця відчували на своїй щоці? Чи може ступали по крайнебу? Можливо збирали краплини щастя на стежках долі?

Якщо вам видаються ці образні запитання дещо дивними, пора організувати подорож до природи, щоб доторкнутися серцем до найкрасивіших місць мальовничої України. Повірте, їх так багато, що не вистачить і кількох життів, щоб побувати скрізь! Але для людини наймиліший той край в якому вона народилася і живе. Чи ви згоді зі мною? Поспішаймо насолодитися дивною і загадковою красою природи рідного містечка – Світловодськ.

Ми креативні й енергійні – тому відходимо від стереотипів. Відпочивати прийнято влітку? Що ж, ми почнемо відпочивати з весни. Карантинні обмеження відвідування школи мають безліч переваг. І однією з них є відпочинок в чудову пору року - весну. Бо в яку ще пору року ви побачите стільки квіткового щастя? А поряд із цвітінням дерев чи полів – неймовірні аромати, від яких голова йде обертом. Але ж це весна – і в голові паморочиться не тільки від запахів, а й від п’янкого кохання. Тож закохуйтеся в чарівну природу рідного краю, бо це почуття не згасне в вашому серці ніколи!

Таких природних перлин як Світловодщина у нашій країні дуже багато. Тому після захопливої мандрівки ми точно скажемо: так, ми збирали краплини щастя на стежках долі!

Фотовиставка учнів 5-11 класів СЗШ№7 "Мальовничий Світловодськ"

Педагог-організатор - Маліцька А.М.

Кiлькiсть переглядiв: 214